Mesyuarat Pengurusan Sekolah dan Pegawai-Pegawai Bahagian Pendidikan Islam, Kementerian Pendidikan Malaysia Berkaitan Perlaksanaan Sekolah Tahfiz Model Ulul Albab (TMUA) di SMKAA Bermula Tahun 2017

20150518.Mesy.TMUA bersama BPI

18 Mei 2016 (Rabu): Mesyuarat ini telah diadakan pada hari ini di Bilik Wawasan SMKAA bermula jam 10.30 pagi melibatkan semua barisan pengurusan SMKAA dengan Bahagian Pendidikan Islam, Kementerian Pendidikan Malaysia dan ahli-ahli Task Force Tahfiz Model Ulul Albab (TMUA). Mesyuarat ini membincangkan tentang persediaan ke arah perlaksanaan TMUA di sekolah ini bermula tahun 2017. Mesyuarat ini telah dipengerusikan oleh Ustaz Hassan Nudin bin Abdul Hamid, Ketua Sektor, Sektor Operasi Pendidikan Islam, bahagian Pendidikan Islam, Kementerian Pendidikan Malaysia.